Showtime пусна първи кратък тийзър към предстоящия сериал, базиран на живота и

...
Showtime пусна първи кратък тийзър към предстоящия сериал, базиран на живота и
Коментари Харесай

Вижте Ръсел Кроу като бившия шеф на Fox News, Роджър Ейлс

Showtime пусна първи къс тийзър към предстоящия сериал, базиран на живота и кариерата на някогашния началник на Fox News, Роджър Ейлс, " The Loudest Voice in the Room ".

Сериалът ще ни въвлече в свят, в който медиите и политиката се сблъскват в яростна битка. Проектът се базира на бестселъра на Габриел Шърман " Най-силният глас в залата ", разгласен за бестселър от New York Times.

Роджър Ейлс е медиен съветник на президентите републиканци Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джордж Буш-старши. През 1996 година той бива назначен от Рупърт Мърдок за изпълнителен шеф на Fox News. Ейлс се отдръпва от поста си през юли 2016 година, откакто бива упрекнат в полов тормоз. Същата година той става консултант в акцията на " Доналд Тръмп ", подпомагайки подготовката на републиканеца за дебатите.

Ейлс страда от хемофилия - здравно положение, при което кръвта не може да се съсирва, когато е належащо да спре кървене. Почива на 18 май 2017 година, на 77-годишна възраст от хематом, образувал се след рухване.

В ролята на Ейлс влиза по неразпознаваем метод артистът Ръсел Кроу. Партнират му още Наоми Уотс като водещата Гретхен Карлсън - първата завела дело против шефа на медията за полов тормоз. Сиена Милър играе брачната половинка на Ейлс, Елизабет, а Саймън Макбърни - медийния магнат Рупърт Мърдок.

Очаква се сериалът да тръгне това лято. Вижте първите фрагменти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР